פסטה עם שרימפס
פסטה עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 597 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מיץ לימון, ספגטי, תיבול קריאולי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו שרימפס ופסטה, פסטה חסילוני מפרץ הישן, ו פסטה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 3 כוסות מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס תיבול קריאולי, ומבשלים 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מסננים ושוטפים במים קרים.
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה; להפריש.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; אספרגוס לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה, הוספת אספרגוס 5 הדקות האחרונות.
מסננים, שוטפים ומניחים בצד.
בזיליקום תהליך הבא 5 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מערבבים שרימפס, פסטה, אספרגוס בקערה גדולה; תערובת טפטוף עם רוטב, זורק בעדינות למעיל.