פסטה עשב החורף
פסטה עשב החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 796 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם טימין, מרווה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: תערובת תה עשבי תיבול החורף, פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון), ו ירקות חורף צלויים עשב.
הוראות
מחממים חמאה ושמן 1 כף במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהקצף שוכך. לבשל שום, ערבוב, עד הזהב ריחני וחיוור.
מוסיפים פירורי לחם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מעבירים לקערה, שומרים מחבת.
בינתיים, לבשל bucatini בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. מילואים 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז.
חום שנותר 1/4 כוס שמן במחבת על חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל מרווה, רוזמרין, טימין, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים פסטה, 1/2 כוס מים שמורים, ופטרוזיליה וזורקים היטב.
הוסף עוד מים כדי להרטיב במידת הצורך.
מגישים זרועים פירורי לחם.