קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
Puttanescan פסטה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. אם יש לך שום, צלפים, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תערובת לטגן עד אנשובי להמיס לתוך שמן להתמוסס לחלוטין שום רך, על 3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. להביא רוטב לבועה, להפחית את החום, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. להעביר לחם וגבינה ליד השולחן ומגישים עם סלט ירקות מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ירוקירוק
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מערבבים ירקות בקערת סלט. לסחוט את המיץ של 1 לימון על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
טפטוף סלט בנדיבות עם שמן זית כתית מעולה. לזרוק סלט וסלט העונה עם מלח ופלפל. סדר סלט על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מקשטים צלחות עם זיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוטבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוט9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון4שרימפס וורידיםמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4שרימפס וורידיםלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4שרימפס וורידיםשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4שרימפס וורידיםפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו