קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פירור סרדין ולחם עם סלט פוטנסקה

פסטה פירור סרדין ולחם עם סלט פוטנסקה
פסטה פירור סרדינים ולחם עם סלט פוטנסקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותרימו צמרות פטרוזיליה שטוחות, לינגוויני, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים רק עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז היטב.
3
מערבבים את העגבניות, הבצל, צלפים, זיתים, אנשובי והפטרוזיליה הקצוצה בקערה בינונית. שמלה עם מיץ לימון טפטוף בריא של שמן זית כתית, מספיק כדי לייפות קלות את הסלט (1 עד 2 כפות).
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים בזיליקום ומלח ופלפל, לזרוק שוב ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני. למחבת החמה, מוסיפים את 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה (4 פעמים סביב המחבת), וחצי את שיני השום הקצוצות. כאשר השום מדבר על ידי רוחש בשמן, מוסיפים את פירורי הלחם. מערבבים את פירורי הלחם עד שהם זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שום גויה®שום גויה®
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה דק וכמות ליברלית של מלח ופלפל שחור גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להעביר את פירורי החרוז לצלחת ולהזמין.
8
להחזיר את אותו מחבת לחום ולהוסיף את 3 כפות של שמן זית כתית, 3 פעמים סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את השום הנותר, הסרדינים, פתיתי פלפל אדום למחבת ולטגן על חום בינוני במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סרדיניםסרדינים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הפסטה החמה והמבושלת למחבת וזורקים עם הסרדינים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את פירורי הלחם לסיר וזורקים ביסודיות לשלב ולהפיץ באופן שווה את התערובת. טעם להתאים תבלינים ומגישים עם סלט פוטנסקה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת