קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פסטה פירות ים בגריל פרה דיאבולו

פסטה פירות ים בגריל פרה דיאבולו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטה פירות ים בגריל פרא דיאבולו. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 664 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לינגוויני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. עגבניות שרי רוטב פרא דיאבולו, פירות ים ופסטה, פירות ים פרא דיאבולו, ו מאכלי ים פרה דיאבולו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את השמן ופתיתי הפלפל האדום הכתוש בסיר קטן וכבד. מבשלים על אש נמוכה עד שמד חום המוחדר לשמן רושם 180 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות. מסננים את השמן למיכל חסין חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מחממים מחבת גריל טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מזלפים את העגבניות והצ 'ילה עם 2 כפיות משמן הצ' ילי ומפזרים את המלח. גריל עד חרוך ומרוכך, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מעבירים את העגבניות לקערה. קוצצים גס את הצ ' ילה ואז מוסיפים לקערה עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לפסטה: הביאו לרתיחה סיר גדול מלא במים מומלחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את זנבות הלובסטר ומבשלים עד שהקליפות מאדימות והבשר אטום, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מעבירים את הזנבות לקרש חיתוך. ממשיכים להרתיח את המים ומוסיפים את הלינגוויני. מבשלים עד שהפסטה החלה להתרכך אך עדיין יציבה לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מסננים, שומרים 1/4 כוס ממי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את פירות הים. חותכים בעדינות את החלק העליון של קליפות הלובסטר בעזרת מספריים כדי להסיר את בשר הזנב, ואז פורסים כל זנב לשניים לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מזלפים מעל 1 1/2 כפות משמן הצ ' ילי ו -1 כפית מלח וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מחממים מחבת גריל טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. צולים את זנבות הלובסטר והשרימפס עד שהם מבושלים, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מעבירים את השרימפס לקערה גדולה. קוצצים את הלובסטר לחתיכות בגודל 2 אינץ ' ומשלבים עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מחממים 2 כפות משמן הצ ' ילי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מוסיפים את שאלוט, שום ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מוסיפים את רוטב העגבניות החריף והיין הלבן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
16
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, מכוסה, עד שהם נפתחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
17
מוסיפים למחבת את הפסטה ומי הבישול השמורים יחד עם הפרמזן וזורקים לציפוי. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, החמאה, גרידת הלימון והמלח והפלפל השחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מוסיפים פנימה את השרימפס והלובסטר ומזלפים את יתרת שמן הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי