קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק
פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 821 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פרמיג'אנו-רג'יאנו, שעשוי למשחה, evoo ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה אספרגוס ופסטוק, ארטישוק לימוני במחבת עם פסטה פיסטוק אספרגוס, וארוחת ערב הערב: פסטו אספרגוס פיסטוק על לינגוויני.

הוראות

1
חותכים את הקצוות הקשים מהאספרגוס. אחסן מחצית מהחניתות זקוף בכוס מלאה במים למחצה כדי לשמור על טריות למשך מספר ימים או עד להגשה. קוצצים את שארית האספרגוס ומכניסים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון אועלי טרגון או
1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
ציוד שתשתמש בו
עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טרייםעלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
2
מוסיפים את הנענע, הפטרוזיליה, הטרגון, הגבינה, הפיסטוקים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3
הוסף את ה-EVOO, מוזגים לספירה של 6 (1/3 עד 1/2 כוס). מתבלים במלח ופלפל. דופקים עד שהפסטו מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים
4
מניחים בכלי קטן ומאחסנים במקרר אם לא משתמשים בו מיד.
5
להגשה מביאים את הפסטו לטמפרטורת החדר ומניחים אותו בקערת הגשה גדולה ורדודה. פורסים את חניתות האספרגוס השמורים בזווית לחתיכות של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לפסטה ומתבלים במלח. מבשלים את הפסטה במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את האפונה והאספרגוס הקצוץ ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. גרפו 1 כוס ממי הבישול והוסיפו לקערת ההגשה כדי לדלל את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים את הפסטה, האפונה והאספרגוס ומוסיפים לקערה. לזרוק 1 עד 2 דקות לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הערת הטבח: ניתן לשמור את הפסטו עד 5 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס דקאספרגוס דק1שמיר טרי, מרוטשום, מגורד או עשה לתוך הדבקשום, מגורד או עשה לתוך הדבק721 לב מפאלדי טרי אם אפשרEVOOEVOO15חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים11חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי נענע טרייםעלי נענע טריים11חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי נענע טרייםעלי נענע טריים13חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'fresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leavesfresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leaves13חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'fresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leavesfresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leaves1מיץ ליים או 1/2 לימוןמיץ ליים או 1/2 לימון25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4שרימפס וורידיםפרמזן מגולח-רג'יאנו, לקישוטפרמזן מגולח-רג'יאנו, לקישוט145חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas145חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas145חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנה!פנה!32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיסטוקים קלוייםפיסטוקים קלויים4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי