קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק
פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 821 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פרמיג'אנו-רג'יאנו, שעשוי למשחה, evoo ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה אספרגוס ופסטוק, ארטישוק לימוני במחבת עם פסטה פיסטוק אספרגוס, וארוחת ערב הערב: פסטו אספרגוס פיסטוק על לינגוויני.

הוראות

1
חותכים את הקצוות הקשים מהאספרגוס. אחסן מחצית מהחניתות זקוף בכוס מלאה במים למחצה כדי לשמור על טריות למשך מספר ימים או עד להגשה. קוצצים את שארית האספרגוס ומכניסים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון אועלי טרגון או
1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
ציוד שתשתמש בו
עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טרייםעלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
2
מוסיפים את הנענע, הפטרוזיליה, הטרגון, הגבינה, הפיסטוקים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3
הוסף את ה-EVOO, מוזגים לספירה של 6 (1/3 עד 1/2 כוס). מתבלים במלח ופלפל. דופקים עד שהפסטו מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים
4
מניחים בכלי קטן ומאחסנים במקרר אם לא משתמשים בו מיד.
5
להגשה מביאים את הפסטו לטמפרטורת החדר ומניחים אותו בקערת הגשה גדולה ורדודה. פורסים את חניתות האספרגוס השמורים בזווית לחתיכות של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לפסטה ומתבלים במלח. מבשלים את הפסטה במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את האפונה והאספרגוס הקצוץ ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. גרפו 1 כוס ממי הבישול והוסיפו לקערת ההגשה כדי לדלל את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את הפסטה, האפונה והאספרגוס ומוסיפים לקערה. לזרוק 1 עד 2 דקות לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הערת הטבח: ניתן לשמור את הפסטו עד 5 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת