פסטה פרימוורה עם גאודה מעושנת
פסטה פרימוורה עם גאודה מעושנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 366 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם פתיתי פלפל, פטריות, אורגנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . הציון הזה סופר. מתכונים דומים: חמין תירס עם תפוחי אדמה, פובלנוס וגאודה מעושנת , פסטה עוף פרימוורה - תיקון פרחים בסגנון Farmgirl , ופסטת Farfalle Artisan עם סלמון מעושן ורוטב שמנת .
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפנה, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-11 דקות.
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקישואים, הפלפל, הגזר, הפטריות והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, מרק העוף, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו ופתיתי הפלפל האדום. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את הפסטה ומבשלים עד לחימום, כ-2 דקות. מעל גבינות פרמזן וגאודה לפני ההגשה.