קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

פסטה פרימוורה עם גאודה מעושנת

פסטה פרימוורה עם גאודה מעושנת
פסטה פרימוורה עם גאודה מעושנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 366 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם פתיתי פלפל, פטריות, אורגנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . הציון הזה סופר. מתכונים דומים: חמין תירס עם תפוחי אדמה, פובלנוס וגאודה מעושנת , פסטה עוף פרימוורה - תיקון פרחים בסגנון Farmgirl , ופסטת Farfalle Artisan עם סלמון מעושן ורוטב שמנת .

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפנה, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
פנה!פנה!
עד 6 ענפי כוסברה, לקישוטעד 6 ענפי כוסברה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייביתפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
2
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקישואים, הפלפל, הגזר, הפטריות והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרוסות לימון או פרוסות, לא חובהפרוסות לימון או פרוסות, לא חובה
1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי עוף מבושלים, מגורריםנתחי עוף מבושלים, מגוררים
קורצים פלפל גרוסקורצים פלפל גרוס
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, מרק העוף, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו ופתיתי הפלפל האדום. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את הפסטה ומבשלים עד לחימום, כ-2 דקות. מעל גבינות פרמזן וגאודה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נתחי עוף מבושלים, מגורריםנתחי עוף מבושלים, מגוררים
2 1/2 כפות רוטב אדובו משימורים של פלפלי צ'יפוטלה2 1/2 כפות רוטב אדובו משימורים של פלפלי צ'יפוטלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
גאודהגאודה
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
גומי הודו (הכבד והצוואר הוסרו), קצוציםגומי הודו (הכבד והצוואר הוסרו), קצוצים