פסטה פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primaveran. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 441 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפונה, גבינת פרמזן, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
קוק פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בעוד פטוצ 'יני מתבשל, שמן חום במחבת 12 אינץ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ברוקולי, כרובית, גזר, אפונה ובצל בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מערבבים ברוטב אלפרדו; חום דרך.
מסננים פטוצ ' יני. מערבבים פטוצ ' יני לתוך תערובת רוטב; חום דרך.