פסטה ריקוטה-תרד
פסטה ריקוטה-תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרד תינוק, שיני שום, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו פסטה עם תרד ורוטב ריקוטה, פסטה תרד ריקוטה קלה, ו פסטה אפויה עם תרד וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים במסננת מעל קערה; להזמין 1/2 כוס מים פסטה.
שלב ריקוטה, 1 קליפת כפית, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פלפל; לטגן 2 דקות.
מוסיפים אגוזי מלך, 1/2 מלח כפית, ושום; לטגן 2 דקות. מערבבים ב 1 כף שמן ומיץ.
מוסיפים פסטה, מי פסטה ותרד; מבשלים 1 דקה או עד נבלי תרד. למעלה עם תערובת ריקוטה ורצועות רינד, אם תרצה.