קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

פסטה Strozzapreti עם ברוקולי Rabe & Guanciale

פסטה Strozzapreti עם ברוקולי Rabe & Guanciale
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Strozzapreti פסטה עם ברוקולי Rabe & Guanciale. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי פרמזן, פירורי לחם גסים, פסטה אורקיאט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ברוקולי ראבה ופסטה סלמי, ו ברוקולי ראבה ופסטה סלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ברוקולי rabe בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד במכרז, על 5 דקות. הזמנת מים, להעביר ברוקולי rabe למסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל. בעדינות לסחוט עודפי מים, ואז בערך chop.In מחבת גדולה, לשלב guanciale ו 4 כפות שמן; חום על חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד guanciale מתחיל להתבשל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
GuancialeGuanciale
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הוסף ברוקולי rabe ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
העברת תערובת לקערת הגשה גדולה (גדולה מספיק כדי לזרוק את הפסטה). להחזיר מחבת לחום בינוני; להוסיף הנותרים 2 כפות שמן פירורי לחם. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פירורי לחם הם זהובים, על 5 דקות; להסיר מן החום.להחזיר סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה. הזמנת ½ כוס של פסטה בישול נוזלי, לנקז פסטה ולהוסיף קערה עם ברוקולי rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים תערובת פירורי לחם ו - ¼ כוס של נוזל בישול פסטה. לזרוק לשלב. להרטיב עם תוספת פסטה בישול נוזלי,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מגישים מיד, זרועים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'