קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםסלט
מגזין

פסטו-סלט תפוחי אדמה עוף

פסטו-סלט תפוחי אדמה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטו-עוף תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל ירוק, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו סלט פסטו עוף ותפוחי אדמה, סלט תפוחי אדמה פסטו, ו סלט תפוחי אדמה פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2-סיר ליטר, לשלב תפוחי אדמה ומספיק מים כדי לכסות תפוחי אדמה על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז; מגניב 15 דקות או עד מקורר מעט.
3
בינתיים, בקערת הגשה גדולה, לשלב פסטו, מיונז, חומץ, חרדל ומלח; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
חומץחומץ
פסטופסטו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים וכל שאר החומרים למעט חסה לתערובת פסטו; זורקים בעדינות עד מצופה שווה. כיסוי; מקררים לפחות 2 שעות או לילה כדי למזג טעמים. אם תרצה, מגישים סלט על צלחות מרופדות חסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חסהחסה
פסטופסטו