קושימומחה
מוכן ב77 שעות
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

פסטרמה ברווז

פסטרמה ברווז
פסטרמה ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום מגורען, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 77 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ברווז פסטרמה; תאריך Medjool וסלט כתום דם, טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לתרופה: בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח, 2 כפיות פלפל, 2 כפיות כוסברה, סוכר חום, 1 כפית גרגרי ערער, מלח ורוד, זנגביל, שום וציפורן. חזה ברווז מעיל לחלוטין עם תרופה ומקום בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
חזה ברווזחזה ברווז
כָּתֵףכָּתֵף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר ולרפא במשך 72 שעות, שקית מרפרף פעמיים ביום.
3
הסר חזה ברווז מן התיק ולשטוף כמה שיותר תרופה את ככל האפשר תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מניחים שדיים במיכל גדול וממלאים במים ולתת לספוג במשך 2 שעות, החלפת מים כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
הסר מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
עבור לשפשף: מערבבים יחד פלפל שחור, כוסברה, גרגרי ערער, ואבקת שום בקערה קטנה. חזה ברווז מעיל לחלוטין עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חזה ברווזחזה ברווז
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר עץ הוא הצית והפקת עשן, למקם חזה ברווז ב, צד העור למטה, ועשן עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 ° F כאשר מוכנס לתוך מרכז השדיים, 1 1/2 - 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
הסר מן המעשן ולתת מנוחה במשך 10 דקות. חותכים ומגישים מיד, או לאחסן במקרר עד שבוע, חיתוך ומשרת לפי הצורך. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, פרוסות קיטור לחמם.