קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים ועירית

פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים ועירית
פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים ועירית נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עירית, חמאה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים עם גבינת עיזים ועירית, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים, ו פעמיים אפוי גבינת עיזים תפוחי אדמה.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 375°f. לשפשף שמן על תפוחי אדמה. פירס בכמה מקומות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים ישירות על מתלה תנור; אופים עד רך מאוד, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
העברה ל rack; מגניב 10 דקות. באמצעות כפפות תנור, לתפוס 1 תפוח אדמה ביד. באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון 1/4 של תפוחי אדמה. באמצעות כף, לגרוף את תפוחי אדמה, עוזב קליפה עבה 1/2 אינץ'; להעביר בשר תפוחי אדמה לקערה גדולה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה. מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בגבינה, ואז חצי וחצי, חמאה, ועירית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי וחציחצי וחצי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
כפית על 3/4 של תערובת תפוחי אדמה לתוך פגזים, חלוקת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6
להעביר מילוי תפוחי אדמה שנותר שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול. צינור מילוי על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים תפוחי אדמה עד מילוי מחומם דרך מקסימום חום, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות