פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על מגש גיליון ואופים במשך 1 שעה או עד רך.
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
פיצול תפוחי אדמה ולהסיר את הבשר לקערה בגודל בינוני, שמירה על עורות. בקערה אחרת, מוסיפים סוכר חום, חמאה וגבינת שמנת וכל התבלינים ומחית עם מזלג או מרית גומי.
מוסיפים את תערובת החמאה וגבינת השמנת לבשר הבטטה ומקפלים לחלוטין.
מוסיפים את המילוי בחזרה לקליפות תפוחי האדמה ומניחים על מגש חצי גיליון.
אופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב.