פפריקה עוף ותפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לאוסף שלך, פפריקה עוף ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 430 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 2. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, שמן זית, שמנת חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , וזה די טוב. נסו עוף עם פפריקה ותפוחי אדמה , עוף ספרדי עם תפוחי אדמה פפריקה פריכים , ועוף פפריקה בתבנית אחת עם תפוחי אדמה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר, ומוסיפים מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות עד שתפוח האדמה רך.
מסננים, וחותכים את תפוח האדמה לקוביות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. לשפשף את העוף ב-1/2 כפית פפריקה, מלח ופלפל. מטגנים בחמאה, הופכים לפי הצורך, עד שהעוף מוכן.
מוציאים את העוף מהמחבת וחותכים לחתיכות בגודל ביס. לְהַפְרִישׁ.
יוצקים את שמן הזית למחבת, ומוסיפים את הבצל. מבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף. מערבבים פנימה את החצי-חצי, היין הלבן ותפוח האדמה. מבשלים כ-10 דקות למיזוג הטעמים. מחזירים את העוף למחבת ומבשלים עד שהוא מחומם. מתבלים בפפריקה שנותרה, ומגישים.