פצפוצי חזיר עם סלסה ירוקה (Chicharrones en Salsa Verde)
מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בצל, שום, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, ו ירוק זית סלסה ורדה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול כבד, מניחים את הטומטילו, שום, בצל ו -3 כוסות מים מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות מבושלים לתוך בלנדר עם עלי כוסברה ו 1 כפית מלח. אפשר לתערובת להתקרר לפני מיזוג עד חלקה. (שמור את נוזל הבישול במקרה שאתה צריך את זה כדי לדלל את הרוטב מאוחר יותר.)
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים את סלסה tomatillo ומבשלים עד מופחת מעט מעובה, על 20 דקות. העונה עם 1/2 כפית סוכר אם tomatillos הם טארט מדי. מתבלים עם קצת מלח נוסף במידת הצורך.
מוסיפים את cracklings ומערבבים עד רך, על 3 דקות.
מעבירים לקערה הגשה, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים עם טורטיות תירס חמות.
הערה של קוק: Cracklings חזיר (chicharrones) נמכרים בכל שוק היספני וכמה סופרמרקטים רגילים. למעשה, אתה יכול למצוא אותם ברוב תחנות הדלק אבל הם נמכרים כמעט כמו צ ' יפס נמכרים; בשקית קטנה כחטיף. הבעיה עם אלה היא כי הם מעל מתובל ארוז עם חומרים משמרים אשר לא ייתן להם לרכך כראוי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.