פצפוצי שוקולד-עוגיות בוטנים
מתאים ל-28 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, חמאת בוטנים עבה, סוכר חום חזקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד בוטנים, חמאת בוטנים-עוגיות שוקולד צ'אנק, ו חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים חמאת בוטנים גושית וסוכרים, מכים היטב.
מוסיף ביצים, מכות עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 4 מרכיבים.
הוסף לתערובת חמאה, פועם היטב.
מערבבים בוטנים וגושי שוקולד.
צורה בצק לתוך כדורי 2 אינץ (כ 2 כפות עבור כל עוגייה). שטוחים מעט, ומניחים על סדינים אפייה ungreased.
אופים ב 375 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מחבת 1 עד 2 דקות; להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
פעמיים שוקולד צ ' אנק-עוגיות בוטנים: להפחית קמח 2 כוסות; להוסיף 1/3 כוס קקאו לא ממותק, מנופה. המשך לפי ההוראות.