קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל

פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל
פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 522 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אידית חלב, אבקת ג'לטין, גבינת צ' דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לטין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אוכמניות, אננס ולימון שמנת ג'לטין כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-167 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל, המבורגרים צרובים עם פרוסות גבינה קלה להמסה, ו הגבינה בגריל האמריקאית החדשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו שני יריעות אפייה שטוחות או מגשים ריבועים או מלבניים גדולים עם שכבה של ניילון נצמד ולהניח בצד. בקערה קטנה או כוס, מפזרים את הג ' לטין על המים ומאפשרים לו להתייבש, על 1 דקה. בינתיים, לחמם את החלב התאדה בסיר קטן על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי כדי למנוע שריפה על תחתית המחבת. כאשר חלב מגיע לרתיחה, להוסיף ג ' לטין hydrated ומערבבים עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים גבינה בבת אחת ומערבבים עם מקצף לשלב. להחזיר מחבת לחום נמוך ולהמשיך לטאטא עד התערובת היא הומוגנית ואוגרים בין 160 ו 170 ° F על מדחום קריאה מיידית. הכה עם הלהב של בלנדר טבילה ישירות בסיר עד מבריק וחלק. לחלופין, להעביר את הקערה של בלנדר או מעבד מזון להתמזג, החל במהירות הנמוכה ביותר לאט להגדיל את הגבוהה ביותר. להתמזג במשך 30 שניות, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. במידת הצורך, להתמזג בשתי קבוצות נפרדות, לשפוך את המחצית הראשונה על מגש גיליון מרופד לפני שתמשיך למחצית השנייה (ראה שלב 3).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים תערובת מתוך הבלנדר ועל גבי דפי אפייה מוכנים. אתה צריך בסופו של דבר עם שכבה כמה מילימטרים עבים על כל מגש. השתמש מרית גומי כדי להפיץ את הגבינה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר למקום שטוח במקרר ולאפשר להתקרר עד המשרד למגע, לפחות עשר דקות (ייתכן שיהיה עליך עוד תלוי כמה קר המקרר שלך זה, כמה עבה צלחות או מגשים שלך, וכמה טוב המקרר שלך מסתובב אוויר).
6
כאשר הגבינה התקררה, בזהירות להרים את לעטוף פלסטיק ולהעביר את כל העניין ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חותכים את הגבינה לפרוסות מרובעות, חותכים את כל הדרך דרך הפלסטיק. בזהירות עזב כל פרוסה עם הפלסטיק עדיין מחובר וערימה, משאיר את הפלסטיק בין כל שכבה. חזור עם מגש הסדינים השני. אחסן פרוסות גבינה במיכל אטום במקרר למשך עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'