קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות1
מגזין

פרוסות חלפיניו כבושים

פרוסות חלפיניו כבושים
פרוסות חלפיניו כבושים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 1 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם עלי דפנה, שיני שום, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פרוסות חלפיניו כבושים, פרוסות מלפפון כבוש, ו פרוסות קישואים כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, ללבוש כפפות, לחתוך פלפלים לפרוסות 1/4 אינץ', להשליך קצות גזע.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3
שלב חומץ, מלח, ו 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מניחים 2 חצאי שום ועלי דפנה 1 בכל צנצנת חמה. לארוז צנצנות בחוזקה עם פלפלים, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. לכסות פלפלים עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
5
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח