קושימומחה
מוכן ב1 ש, 26 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פרושוטו וברי קלצונה עם אפל

פרושוטו וברי קלצונה עם אפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto ו ברי Calzone עם אפל. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 920 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, מים חמים, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 26 דקות. מתכונים דומים: פרושוטו, כריכי תה תפוחים וברי עם חמאה מרווה, פרושוטו וברי על בגט, ו תותים עם פרושוטו וברי.

הוראות

1
לקבלת בצק: בקערה של מערבל עומד מצויד וו בצק, בלום את השמרים על ידי שילוב זה עם מים חמים וסוכר. מערבבים בעדינות כדי להמיס, ואז לתת לעמוד 5 דקות עד קצף מופיע. הפעל מערבל על נמוך לאט להוסיף את הקמח, 1 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים מלח. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדיום. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מערבבים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקופל קלות לקפל על עצמו כמה פעמים. טופס בצק עגול ומניח בקערה משומנת, להפוך את המעיל כולו עם שמן אז זה לא יוצר עור. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-45 דקות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם האינדנטים נשארים, הבצק הוא עלה כראוי. כאשר מוכן, ללוש את הבצק בעדינות לחלק 4 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים את הסיבובים בקלילות עם קמח, כיסוי, ולתת לנוח במשך 15 דקות. זה יהיה להירגע את הבצק, מה שהופך אותו קל יותר למתוח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 400 מעלות F. אם אין לך אבן, פשוט משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
רול או להפיץ את הדיסקים בצק לתוך עיגולים 10 אינץ', להשאיר את הבצק עבה מעט, כך המילוי לא יטפטף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים חצי פרושוטו, תפוחים, ברי, מרווה על צד 1 של הבצק עגול מברשת את הקצה החיצוני עם ביצה לשטוף כדי לעזור ליצור חותם. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי וליצור מחזור גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מגלגלים את הקצוות עם האצבעות כדי לסגור בחוזקה ולמנוע דולף.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך אפייה מברשת עם ביצה לשטוף. חזור עם סיבובים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מפזרים קליפת פיצה (או מחבת אפייה מוכנה) עם קמח תירס ומעבירים בזהירות את הקלצונים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים ישירות על פיצה אבן במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן calzones לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את הגבינה להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת