פרחחים מטוגנים עם פטרוזיליה Spaetzle וחרדל, בייקון, ורוטב תפוחים
פרחחים מטוגנים עם שפץ פטרוזיליה וחרדל, בייקון ורוטב תפוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פרחחים בייקון חרדל דבש, אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה, ו Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף פרחחים וחומים מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים בייקון ולאפשר חום, ערבוב מדי פעם כדי למנוע שריפה, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ותפוח וממשיכים לטגן עד שהם מתחילים לרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים שום ופלפלים, להפחית את החום נמוך ומבשלים דקה יותר לפני הוספת בירה, מלאי, רוטב ווסטרשייר וחומץ. להחזיר פרחחים למחבת. להביא לרתיחה ולהוסיף חרדל, ערבוב לשלב. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים להתבשל על אש נמוכה כדי לאפשר לרוטב להתעבות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מערבבים קמח, ביצה, חלב, פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה בינונית.
עבודה בקבוצות תוך שימוש בכפית יציבה, כוח spaetzle דרך חורים של יצרנית spaetzle או מסננת גדולה ספון לתוך המים הרותחים. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד אטריות לצוף על פני השטח.
מסננים היטב לתוך מסננת, במהירות הלם spaetzle עם מים קרים.
מחממים חמאה ונותר 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
הוסף spaetzle, לנער פעם אחת כדי להפיץ באופן שווה, ומבשלים בלי לזוז עד השחמה קלה, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד עם פרחחים.