פרחי ברוקולי שומשום סויה
פרחי ברוקולי שומשום סויה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם זרעי שומשום, חומץ אורז, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו רוטב סויה-שומשום, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו פרחי ברוקולי עם פסטת עניבת פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הברוקולי בסל קיטור; מניחים בסיר מעל 1 ב. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ואדים במשך 5-7 דקות או עד פריך במכרז.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את הסוכר, שמן, רוטב סויה וחומץ. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהסוכר מומס.
מעבירים את הברוקולי לקערת הגשה.
טפטוף עם תערובת רוטב סויה; מפזרים זרעי שומשום.