קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פריטטה עם אפרסקים ודובדבנים

פריטטה עם אפרסקים ודובדבנים
פריטטה עם אפרסקים ודובדבנים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, עלי טימין, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון, אפרסקים אפויים עם דובדבנים, פקאן וברי, ו אפרסקים בגריל, דובדבנים עלומים וגלידת וניל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את האפרסקים והדובדבנים מופשרים על צלחת נייר מצופה מגבת כדי להסיר כל מיצים עודפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, חלב, סוכר, טימין, ומלח עד חלקה. מערבבים בפירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ', בטוחה לתנור ולא דביקה (ללא ידית גומי או פלסטיק) על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יוצקים את תערובת הביצים, באמצעות כף עץ, בזהירות להפיץ את הפרי באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את הגבינה מעל ומבשלים מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות, או עד הקצוות להתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שפריטטה מנופחת מעט ותערובת הביצים נקבעה, 25 עד 30 דקות. מגניב במשך 5 דקות. באמצעות מרית סיליקון או גומי, לשחרר את קצה פריטטה להחליק על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
חותכים לפרוסות ומגישים בסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה