פריטטה תירס פיקנטי עם עגבניות וצדפות
אם יש לכם פלפל, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פריטטה תירס פיקנטי עם עגבניות וצדפות, פריטטה ללא מוצרי חלב באביב עם צנוניות וצנוניות, ו ביצים עם בצל ירוק ועגבניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מדף על המדף העליון של התנור ומחממים עד 450 מעלות F.
במחבת ovenproof גדול מעל חום גבוה, חם 2 כפות של השמן.
מוסיפים את העגבניות ואת הטחון במשך 2 דקות.
מוסיפים את התירס, כוסברה, בצל ירוק, שום, jalapeno ו לטגן במשך 2 דקות יותר או עד השום הוא ריחני התערובת מתעבה.
מעבירים את הירקות לצלחת ולתת מגניב במשך כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בקערה גדולה, מתבלים את הביצים במלח ופלפל. הכה אותם בקלילות עם מזלג, רק מספיק כדי לערבב את הלבנים והחלמונים.
מוסיפים את הירקות המקוררים וחמאה קרה ומערבבים לשלב.
למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולשים אותו על אש בינונית.
מוסיפים את 2 כפות שמן הנותרים, מערבלים את זה מסביב ולמעלה את הצדדים של המחבת.
מוסיפים את תערובת הביצה והירקות ומערבבים בעדינות עם החלק האחורי של מזלג מבלי לגעת בתחתית וצדדים של המחבת. מכסים את המחבת, מנמיכים את החום, ומבשלים 1 עד 2 דקות, או עד שתחתית הפריטטה מתחילה להגדיר.
הסר את הכיסוי והעביר את המחבת למדף העליון של התנור ואופה עד חום זהוב ונפח, כ -15 דקות.
החלק את פריטטה על מגש הגשה, לחתוך אותו לתוך טריזים, לשרת מיד או מגניב לשרת בטמפרטורת החדר.