קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פריטטה תפוחי אדמה-בייקון

פריטטה תפוחי אדמה-בייקון
אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו חביתת בייקון ותפוחי אדמה.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני; מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים יחד ביצים ואת הבא 3 מרכיבים; לשפוך על תפוחי אדמה. לבשל פריטטה, בעדינות להרים את הקצוות עם מרית הטיה מחבת כך חלק מבושל זורם מתחת, עד שנקבע. אם המרכז נשאר לא מבושל, בזהירות להפוך פריטטה מעל, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום, ומפזרים גבינת צ ' דר. מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מפזרים בייקון מתפורר, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות