פריטטה תפוחי אדמה-בייקון
אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו חביתת בייקון ותפוחי אדמה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני; מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב.
מערבבים יחד ביצים ואת הבא 3 מרכיבים; לשפוך על תפוחי אדמה. לבשל פריטטה, בעדינות להרים את הקצוות עם מרית הטיה מחבת כך חלק מבושל זורם מתחת, עד שנקבע. אם המרכז נשאר לא מבושל, בזהירות להפוך פריטטה מעל, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום, ומפזרים גבינת צ ' דר. מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מפזרים בייקון מתפורר, ומגישים מיד.