קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פריטר תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לאטו

פריטר תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לאטו
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, פריטרס תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לטו עשוי להיות מרהיב לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1918 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 143 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טורטה די יוגורט קון מלה ורוזמרינו-רוזמרין ויוגור תפוחים, ג'לטו קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו ג'לאטו תות טרי {כלומר גלידה איטלקית}.

הוראות

1
בסיר גבוה, מחממים את השמן ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הביצים והחלב. מוסיפים לאט לאט קמח לתערובת, 3 כפות בכל פעם, עד שהכל משולב. מערבבים פנימה את הסוכר והברנדי הצ ' רי ומאפשרים לתערובת לעמוד 10 דקות. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים בשמן החם, 3 או 4 בכל פעם. מבשלים עד להזהבה, ואז מוציאים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
המשך עד שהכל נגמר.
4
מניחים 5 פרוסות על כל אחת מ -4 הצלחות, במעגל חופף.
5
מניחים 1 כף ג ' לטו וניל במרכז כל עיגול לביבות, מפזרים קינמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ג ' לאטוג ' לאטו
6
בסיר עם תחתית כבדה, שלבו את החלב והשמנת, 1/2 כוס סוכר ושעועית וניל וזרעים והביאו רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את החלמונים ואת יתרת 1/2 כוס הסוכר והקציפו היטב עד שהחלמונים צהובים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מסירים את החלב מהאש ומקציפים לאט כ-1/3 מהחלב לתערובת החלמון. מערבבים היטב ומחזירים את כל המגרש לתבנית ומחזירים את התבנית לאש. מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מתחילה להסמיך, לאחר מכן כדאי לעבור לכף עץ ולבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
9
מסירים מהאש ומסננים לכלי נקי וקריר שהוגדר באמבט קרח. מערבבים כדי להקל על הקירור.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
10
העבירו את התערובת שהתקררה דרך מכונת גלידה בהתאם להוראות היצרן והקפיאו.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה