תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מיושן תות Rhubarb פריך. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גבעולי ריבס, קינמון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Strawberry-פריך ריבס, פריך ריבס תות, ו Strawberry-פריך ריבס.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, לזרוק את ריבס עם 3/4 כוס הסוכר ולתת לעמוד במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. בקערה אחרת, לזרוק את התותים עם סוכר 1/2 כוס הנותרים ולתת לעמוד במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. באמצעות כף מחורצת, להעביר את ריבס לתותים; להשליך כל מיץ ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים
ריבס
מיץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
3
מוסיפים את עמילן התירס, מיץ לימון ווניל לפירות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
עמילן תירס
וניל
פירות
4
מעבירים את התערובת לתבנית אפיית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
5
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לערבב את החומרים יחד עד פירורים גדולים טופס.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מפזרים את ציפוי באופן שווה על המילוי ואופים במשך 30 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-325 וממשיכים לאפות עוד כ-30 דקות, עד שמילוי הפירות מבעבע והציפוי משחימים היטב.