פריך תפוחים אפוי גריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך תפוח אפוי גריל. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 359 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר, קמח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תפוח אפוי פריך, תפוח-תפוחים אפויים פריכים, ו תפוח אפוי עם ציפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה על אש נמוכה; להפריש.
לקלף, הליבה, לחתוך תפוחים לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מניחים תפוחים בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' (ראה הערות לעיל); רמת התפשטות.
בקערה, מערבבים קמח, סוכר, קינמון, אבקת אפייה ומלח. זרוק ביצים ומערבבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר (התערובת תהיה דומה streusel).
מורחים תוספות באופן שווה על תפוחים.
הכן את הגריל שלך לחום עקיף. הטמפרטורה בתוך הגריל שלך צריך להיות בין 350 ו 400 (להכניס מדחום ארוך גבעול דרך פתח המכסה למדוד טמפרטורה).
מניחים את פריכת התפוחים על הגריל (לא ישירות מעל הגחלים או המבערים). כיסוי ברביקיו.
מבשלים עד הציפוי הוא השחמה והתפוחים מבעבעים, 40 עד 45 דקות.
מגישים חם עם גלידת וניל,אם תרצה.
כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף.
על ברביקיו פחם: להצית כ 60 בריחים על הברז האש של ברביקיו שלך.
בואו לשרוף עד גחלים מנוקדים באפר, על 25 דקות, ואז לדחוף גחלים לצד אחד ולהניח מחבת טפטוף בצד השני. הגריל מוכן.
על ברביקיו גז: להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לתווך וכבה את המבערים לפי הצורך כדי ליצור אזור חם וקריר לבישול עקיף. הגדר מחבת טפטוף באזור מגניב; להגדיר גריל במקום.
Smokin ' אפל פריך: אם אתה באמת אוהב את הטעם של עשן, אתה יכול למעשה לעשן את זה פריך תפוחים: לכסות 1/3 כוס שבבי אפלווד עם מים להשרות במשך כ 30 דקות, ואז לנקז. ממש לפני שאתה מניח את התפוח פריך על הסורג, לפזר את השבבים על הגחלים (אם באמצעות גריל פחם), או למקם את השבבים בתיבת עישון מתכת של גריל הגז שלך (או במחבת רדיד ישירות על החום בפינה).