פריך תפוח קרמל הטוב ביותר אי פעם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הטוב ביותר אי פעם קרמל תפוח פריך. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו פריך תפוח קרמל הטוב ביותר אי פעם, קרמל-תפוח פריך, ו פריך תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F (175 מעלות C).
בקערה בגודל בינוני, לזרוק תפוחים עם סוכר, קמח, קינמון, מיץ לימון, ומים; להפיץ באופן שווה למחבת 8x8 אינץ'. בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, שיבולת שועל וחמאה; תערובת כפית באופן שווה על תפוחים.
במחבת רוטב כבד על אש נמוכה, להמיס את הקרמלים עם חלב התאדה.
חום, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת יש עקביות חלקה.
טפטוף רוטב הקרמל מעל החלק העליון של הקרמבל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 45 דקות (תערובת תפוח יהיה בועה ציפוי יהיה חום זהוב).