פרי פסיפלורה מתובל-חסילונים מזוגגים
אם יש לך רוטב סויה, מיץ ליים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד פרי התשוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסיפלורה פבלובה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מחבת פריך צרוב פלורידה סנאפר עם פסיפלורה קרם פירות הדר פלורידה וסלט שומר מגולח, מעוטר בחסילונים מוקפצים פלורידה מפרץ וריבת מנגו ירוקה פיקנטית, סלט תרד עם רוטב פסיפלורה ושקדים מזוגגים, ו שרימפס עטוף בבייקון עם חרדל פסיפלורה.
הוראות
מביאים מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים עיסת פסיפלורה, ערבוב היטב, ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום; מגניב 15 דקות.
מסננים תערובת פסיפלורה דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך זרעים.
מוסיפים מיץ ליים, רוטב סויה, פלפל אדום, ומלח, ערבוב טוב. הגדר תערובת 1/2 כוס פסיפלורה בצד.
הוסף שרימפס לתערובת פסיפלורה הנותרת, וזרוק היטב למעיל. מכסים ומקררים 15 דקות.
חוט 4 שרימפס על כל אחד 8 (10 אינץ') שיפודים.
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 2 דקות בכל צד או עד הסוף,צולה עם תערובת שמורה 1/2 כוס פסיפלורה.