פרמזן-פקאן עוף מטוגן
פרמזן-פקאן עוף מטוגן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -33 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שמן צמחי, ביצים, רוטב במיה כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו פרמזן ופקאן בתנור מצופה עוף מטוגן, עוף בפקאן פרמזן, ו מכרזי עוף בפרמזן פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף וחמאה בשקית פלסטיק גדולה zip-top במקפיא. חותם וצנן 1 שעה.
הסר את העוף מן החמאה, השלכת חלב חמאה.
שלב פקאן ו -4 המרכיבים הבאים בקערה רדודה. לטבול עוף בביצים; לדלות בתערובת פקאן, רועד מעל עודף. מסדרים על תבנית אפייה.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ 'לתוך תנור ברזל יצוק הולנדית או 12 אינץ' (2 1/4 אינץ ' עמוק) מחבת ברזל יצוק; חום עד 35
עוף מטוגן, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד פתיתי עוף חום זהוב עם מזלג.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
מגישים עם סלסה במיה כבושה.
הערה: בדקנו עם תיבול קריאולי של Zatarain.