פרנקנשטיין בראוני סבא
בראוני פרנקנשטיין פופס עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. אם יש לך מים, שמן צמחי, עיני ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: פרנקנשטיין מרשמלו פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.
הוראות
תנור חום עד 177°. קו 13x9-inch מחבת עם לסכל, משאיר 1 אינץ ' של רדיד התלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לסכל ספריי עם ספריי בישול. הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. להכניס למקרר 1 שעה או להקפיא 30 דקות. השתמש בנייר כסף כדי להרים בראוניז מתוך מחבת.
חותכים 6 שורות על ידי 3 שורות. הכנס מקל מלאכה באמצע הדרך לתוך קצה 1 של כל בראוני.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בקערה בינונית למיקרוגל, סוכריות מיקרוגל נמסות חשופות על 1 עד 2 דקות גבוהות; מערבבים עד חלקה. מערבבים בשמן עד מעורבב. לטבול את הצד האחורי שטוח של כל בראוני פופ בממתקים; מקום טבול בצד על גיליון עוגיות. להכניס למקרר 10 דקות או עד סט.
כפית ציפוי ממתקים על הצדדים הנותרים של בראוני כדי לכסות לחלוטין; לתת עודף לטפטף. ציפוי חלק עם סכין. מיד לצרף עיני ממתקים.
מקום 1 חתיכת שוש בצדדים מנוגדים של כל פופ להיראות כמו ברגים צוואר; להכניס למקרר עד סט.
צינור סגול הדובדבן על פופס להיראות כמו שיער באמצעות קצה רגיל קטן. ציפוי צינור שחור להיראות כמו צלקות ופה.