קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פרפה הדר עם אננס ומנגו

פרפה הדר עם אננס ומנגו
פרפה הדר עם אננס ומנגו נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, גרידת לימון, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פרפה הדרים, פרפה פרי הדר בננה, ו פרפה פירות הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור סירופ קפוא: באמצעות סכין קילוף, לפצל את שעועית וניל לשניים לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מניחים את הזרעים ואת התרמיל הריק בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את המים ומקציפים עד שזרעי הוניל נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, גרידת לימון, מיץ ליים, וגרידת ליים. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס. מבשלים במשך 5 דקות, להסיר את המחבת מן החום, מגניב לחלוטין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את תרמיל וניל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 8 על 8 אינץ ' להקפיא לפחות 10 שעות או רצוי לילה עד קפוא (תערובת עדיין יהיה מעט).
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
7
לציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש וסוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
כדי לשרת: לחלק את המנגו בין 4 כוסות קינוח. באמצעות כף או כף גלידה, כפית שכבה של סירופ קפוא על גבי. לחלק את האננס ולמקם על גבי. כפית שכבה נוספת של סירופ קפוא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
9
טפטף את החלק העליון של parfaits עם ציפוי לשרת מיד.