קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פרפה חמאת בוטנים עם קומפוט דובדבן

פרפה חמאת בוטנים עם קומפוט דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים, חמאת בוטנים שוקולד פרפה, ו חמאת בוטנים קראנץ Voo Parfait (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 1.2 ליטר פח כיכר עם סרט נצמדות.
2
לטאטא יחד את חמאת הבוטנים, ליקר וקרם כפול כדי חלקה paste.To הפוך sabayon, לשים 150 גרם של thesugar, את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
קרם כפולקרם כפול
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
לטאטא עם יד חשמלית להקציף for5-7 דקות או עד התערובת היא קלה ודומה, ואז להסיר מן החום ולהמשיך לטאטא במשך 5 דקות untilcool. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
שים את הסוכר שנותר בקטן גלאוקפן עם 3 כפות מים, חום בעדינות להמיס, ולאחר מכן להרתיח עבור 2 דקות עד שהטמפרטורה מגיעה 115C על מד סוכר. בינתיים, בקערה נקייה גדולה, להכות את החלבונים ביצה לפסגות נוקשות, זרם סירופ סוכר continueto לנצח עד תערובת ביצה לבן הוא juststiff ומבריק. (חשוב כי סירופ סוכר נכנס ביצה לבן בטמפרטורה הנכונה, אז אתה אולי צריךזוג ידיים נוסף עבור זה.) מקפלים את תערובת ביצה לבן לתוךתערובת חמאה peanut, ואז לקפל את השמנת whipping ולבסוף sabayon.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
5
יוצקים לתוך הפח להקפיא במשך 6 שעות oruntil מוצק, או עד 2 שבועות.
6
יוצקים anyleftover parfait לתוך תבניות dariole ramekinsor הפרט ולשמור freezer.To הפוך את דובדבן compote, לשים thecherries במחבת גדולה, להוסיף 100mlwater, לבשל במשך 10 דקות כדי לרכך, thenadd הסוכר, Armagnac או מיץ ברנדי andlemon. מבשלים עוד 8-10 דקות syprupy, ולאחר מכן לאפשר מגניב. יכול להיות עד 2 ימים קדימה.קח את פרפה מן freezer10 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, להסיר את הסרט להיאחז לחתוך לפרוסות.בזהירות במקום 1 פרוסת פרפה על כל אחדשל 6 צלחות קינוח ומגישים עם קומפוט thecherry.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
CompoteCompote
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה