קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

פרפה כבד ברווז קטיפתי

פרפה כבד ברווז קטיפתי
פרפה כבד ברווז קטיפתי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אם יש לכם שניהם, שן שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, פרפה בכבד, ו עוף כבד פרפה עם אגס.

הוראות

1
חותכים ומשליכים כל גידים גדולים מן הכבדים, ואז להניח את הכבדים בצד.
2
מחממים כשליש מהחמאה במחבת גדולה, ואז מטגנים בעדינות את השאלוט ושום במשך 3-4 דקות עד l רך. תגביר את החום, תוסיף את הכבדים, ואז תטגן עד שתשחה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הברנדי והנמל, מרתיחים מהר ככל האפשר אם הרוטב תופס אור לרגע, אז כל טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה
4
הסר את המחבת מהחום ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
עונדים את הכבד בנדיבות, ואז להטות את התוכן של המחבת למעבד מזון עם עגבניות טהורות שנותרו חמאה, ו בליץ עד חלקה. לדחוף את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, טעם לתיבול, ואז להטות לתוך צלחת הגשה, לדפוק את המנה על השולחן כדי להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים במקרר להגדיר.
7
לאחר התערובת יש להגדיר, להפוך את הציפוי. ממיסים בעדינות את החמאה במחבת קטנה או בקערה במיקרוגל, ואז משאירים דקות להתיישב ולהפריד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את החמאה הצהובה שעלתה למעלה לקערה אחרת ומשליכים את נוזל החלב. השאר את החמאה הצהובה להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב את הקורנית ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים את התערובת על פרפה ולהשאיר להגדיר במקרר.
10
מגישים עם שפע של טוסט, פרוס gherkins ו chutney. ישמור במשך 2 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פרפה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "