פשטידות מיני בייקון ופטריות
המתכון מיני בייקון פשטידות פטריות יכול להתבצע בסביבות 1 שעה. מתכון זה משמש 35. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פטריות שיטאקי, בצק עלים, שמן זית ופטריות קרמיני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 23%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פשטידות כיס מיני פטריות ובייקון, מיני פטריות פיקניק פשטידות, ו מיני עוגות פטריות שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס
חותכים את יריעות בצק העלים ל -35 סיבובים, בעזרת חותך מאפה מחורץ בגודל 2 אינץ', וממלאים 2 תבניות מאפינס קטנות בסיבובים. מעל כל תבנית מאפינס עם תבנית מאפינס שנייה כדי לאבטח את בצק העלים וליצור קליפות פאי.
אופים עד שקליפות הפאי מזהיבות ומבושלות, 15 עד 17 דקות.
בינתיים מצפים מחבת מטגן גדולה בשמן זית על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהוא שחום ופריך והשומן יצא.
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים את הכרישה למחבת, מפזרים מלח וזיעה עד שנבול. מערבבים פנימה את הפטריות, מפזרים עוד מלח ומקפיצים עד שהם רכים. שופכים בזהירות את הוויסקי ומבשלים עד שהתבנית בעצם יבשה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקרם פרש, ואחריו הבייקון.
ממלאים את קליפות הפאי, ומגישים מעוטרים בעירית.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג