פשטידת בשר II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת בשר II. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 461 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, beau monde ™ תיבול, גרגרי bouillon בשר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה וגזר בסיר בינוני וממלאים במים כדי לכסות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד כמעט נעשה (כ 10 עד 15 דקות).
לנקז ולתת מגניב במשך כמה דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית מערבבים את תפוחי האדמה, גזר, בצל, בקר, רוטב, מרק ותבלינים. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולערבב הכל ביחד.
בקערה גדולה לשלב את תערובת האפייה, חלב וביצה ומערבבים יחד עד חלקה.
יוצקים תערובת בשר לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' עמוק ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, עד הקרום הוא זהוב.