פאי דגים עם מחית זעפרן לוקח מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שאלוט, רבע קילו תפוח אדמה, צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל דגים עם זעפרן קוסקוס, רוטב זעפרן לדגים-ספרד, ו דג טג'ין עם זעפרן ושקדים.
הוראות
1
עצה שאלוט וחומץ לסיר ומניחים על החום כך שהחומץ מתאדה במהירות. להתיז את היין הלבן ולהפחית עד יבש כמעט.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שמנת, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים בעדינות עד מופחת על ידי שני שלישים ועבה מאוד. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3
חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד עם סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
4
עצה תרד לתוך מסננת גדולה ויוצקים מעל מים רותחים מקומקום עד שכל התרד הוא נבול (ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה יותר מפעם אחת). מגניב מתחת לברז קר, ולאחר מכן לסחוט את התרד בחוזקה כדי להיפטר כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
כדי להפוך את הציפוי, מועכים את הזעפרן, שום וצ ' ילי יחד באמצעות עלי ומרגמה. עצה לסיר עם חלב, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום להחדיר. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זעפרן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
מרגמה ועלי
6
מסננים, ואז מחית היטב עם חלב חדור, שמן זית, מיץ לימון וגרירה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כדי להרכיב את העוגה, לערבב את הדגים וסרטנים לתוך קרם קר עד מצופה לחלוטין. להטות את הדג לתחתית של צלחת גראטן גדולה לפזר על גושים של בשר סרטנים. לפענח את התרד ולהניח אותו על הדגים, ואז העליון עם מחית. מבשלים את העוגה במשך כ 30 דקות עד הזהב ומתחיל חום בועה סביב הקצוות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.