פשטידת ירקות היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שעועית, פטריות, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
2
מחממים שמן במחבת גדולה או בסיר. מבשלים בצל, פטריות ושום בשמן במשך 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים גזר, תפוחי אדמה וסלרי. מערבבים כרובית, שעועית ירוקה, מרק ירקות. מביאים לרתיחה, ואז הופכים את החום לרתיחה. לבשל עד ירקות הם בקושי מכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.