פשטידת עוף וברווז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 122 גרם חלבון 209 גרם של שומן, וסך הכל 2635 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברווז קונפי פשטידת בשר, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת צלייה גדולה, לשלב את הגזר, בצל, תפוחי אדמה, פטריות, שום, טימין ושמן זית לזרוק היטב.
מורחים את הירקות בשכבה זוגית ומוסיפים 4 כוסות של ציר העוף. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, מתבלים את התרנגולות ואת הברווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל. הגדר את התרנגולות, צד השד למעלה, על הירקות. שים את הברווז על מתלה במחבת צלייה אחרת. צולים במשך כ 2 שעות, או עד הציפורים רק מבושל דרך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
להעביר את התרנגולות ואת הברווז ללוח גילוף ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלם
6
להשליך את העור מן התרנגולות ואת הברווז, להסיר את הבשר לחתוך אותו לחתיכות 2 אינץ'. מסננים את מיצי פאן העוף, הזמנת הירקות. תרפרפי את השומן מהמיצים.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מערבבים את הקמח ומבשלים מעל חום מתון עד מבעבע, על 1 דקה. בהדרגה לטאטא 1 כוס של מיצי פאן, ואז לטאטא את מיצי פאן הנותרים 3 כוסות של ציר עוף ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, על 12 דקות.
על משטח מקומח קלות, לרדד חצי בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות קערה 7 אינץ', לגזור 4 סיבובים. חזור עם המאפה שנותר. כפית את התבשיל לשמונה קערות 2-3 כוס abenproof, כ 6 אינץ ' רחב. מניחים סביב בצק עלים על כל קערה ולחץ על המאפה סביב השפה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך