קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פשטידת עוף וכרישה.

פשטידת עוף וכרישה.
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 292 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, כרישה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כיסי פשטידת עוף, פשטידת עוף מבושלת איטית., ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב חתיכות רגל עוף, בצל, פטרוזיליה, 1/2 חבורה טימין, ו 3 עלי מרווה, ולכסות במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, להפחית נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך ונופל מעצם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר ושמור חתיכות עוף, מסננים בישול נוזלי ושמורה, ולהשליך מוצקים הנותרים. חזור בישול נוזלי לסיר ומבשל עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 10 דקות. שמור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לגרוס את העוף ולהעביר לקערה גדולה, להשליך עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר עלים מן הקורנית הנותרת, לחתוך דק מרווה הנותרים. ממיסים 1 כפות חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף כרישה, עלי קורנית, ומרווה פרוסה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרישה הם התרככו אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
שילוב כרישה ועוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
ממיסים את שאר החמאה במחבת על חום גבוה בינוני ומוסיפים קמח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לטאטא כל הזמן, להוסיף לאט 1 1/2 כוסות שמור בישול נוזלי חרדל דיז ' ון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מהחום ולהקציף בשמנת, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים רוטב על עוף כרישה ומערבבים עד לשלב מלא; טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
כדי להרכיב את העוגה: להתאים את מתלה התנור למצב באמצע ולחמם מראש ל 204°. לחלק בצק עלים ל 2 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך מלבן 9-by 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מניחים 1 מלבן על תבנית אפייה מרופדת, ולאחר מכן מניחים את המילוי במרכז העוגה עוזב גבול 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מברישים את הגבול עם ביצה מוכה, ולאחר מכן מניחים את גיליון המאפה שנותר על גבי. צבטו את הקצוות סגורים, ולאחר מכן צחצחו את הקצוות עם ביצה וקפלו כל קצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
תבריש את שאר העוגה עם ביצה. עם קצה של סכין, לעשות שני חורים למרכז עבור האדים לברוח, בעדינות להבקיע את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
אופים עד העוגה הוא חום זהוב פריך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מעבירים למגש הגשה ומגישים.