פשטידת פיצה בסגנון איטלקי
פאי פיצה בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו בצק פיצה קרום, בצל, עגול הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל עגול הקרקע ונקניק במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מסננים תערובת בקר, הזמנת 1 כפית. טפטוף במחבת. להפחית חום בינוני.
בצל מטוגן בטפטופים חמים 2 דקות.
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה או עד מכרז.
מוסיפים פטריות, ומטגנים 8 עד 10 דקות או עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים בתערובת בקר, רוטב פסטה, תיבול איטלקי, ומלח. מביאים לרתיחה קלה, ומבשלים 5 דקות.
בינתיים, לפרוש בצק על פיסת נייר קלף מקומח קלות. הפוך 1 (9 אינץ') צלחת אפייה עגולה או צלחת עוגה על מרכז הבצק.
חותכים בצק סביב קצה צלחת אפייה, מה שהופך מעגל 9 אינץ'.
הסר בצק עודף סביב צלחת אפייה; לכסות ולקרר, שמורה לשימוש נוסף, כגון נאגטס קינמון.
יוצקים תערובת בשר לתבנית אפייה, ומפזרים גבינה. מיד למעלה עם עיגול בצק.
חותכים " X " בחלק העליון של בצק כדי קיטור לברוח.
מניחים צלחת אפייה על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 במשך 16 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קרום פיצה קלאסי פילסברי.
פיצת פשטידת בשר: תחליף 1/2 (15-עוז.) חבילה מקוררת piecrustes לבצק פיצה. המשך עם מתכון לפי ההוראות, צעד השמטה (
מניחים את כל piecrust מעל מילוי בתבנית אפייה בשלב 4; לחץ על הקרום על קצה המנה כדי לאבטח. קצוות הקרום יתלו על צדי המנה. טאק קרום עודף בצדדים של צלחת, אם תרצה.)