פשטידת רועים עם ציפוי שני תפוחי אדמה
פשטידת רועים הודו עם ציפוי שני תפוחי אדמה עשוי להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 490 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב טורקיה, תפוחי אדמה מתוקים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו טורקיה & פשטידת רועים בטטה, בטטה ופאי רועי הודו, ו פשטידת רועים בטטה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, כ -12 דקות.
מוסיפים את טורקיה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד מבעבע.
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה והמרווה ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר את המילוי לתבנית אפייה 9 על 12 אינץ ' ולתת מגניב.
בקערה, למזג את פירה לבן ומתוק תפוחי אדמה עם עירית. מתבלים את הפירה במלח ופלפל ומכים בביצה.
מורחים את תפוחי האדמה על המילוי ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת.
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ 30 דקות, או עד הציפוי הוא השחמה קלות המילוי מבעבע.
תן לעוגה לעמוד במשך כ -10 דקות לפני ההגשה.