פשטידת תרד מצופה תפוחי אדמה
פשטידת תרד מצופה תפוחי אדמה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו פשטידת תרד מצופה תפוחי אדמה, פשטידת תפוחי אדמה מצופה, ו פשטידת תפוחי אדמה מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל בתוך צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה עם 1 כפית שמן זית; להפריש.
מערבבים תפוחי אדמה ביצה לבן בקערה גדולה. לזרוק בקלילות.
מוסיף קמח ומלח; לזרוק למעיל.
מעבירים לצלחת העוגה, וטופחים באופן שווה לתחתית ולצדדים כדי ליצור קרום.
טפטוף שנותר 2 כפיות שמן על הקרום.
אופים ב 400 במשך 15 דקות, או עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בעוד קרום אופה, מקום תרד, בצל, ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על 2 דקות גבוהות או עד תרד מתחיל לנבול.
מניחים תערובת תרד במסננת ולסחוט כדי לנקז; קוצצים גס ולהניח בצד.
מערבבים ביצים וגבינת ריקוטה בקערת ערבוב גדולה; מערבבים עם מקצף עד חלקה. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור. מערבבים בתערובת תרד, חצי גבינה שוויצרית ובייקון.
יוצקים תערובת ביצים על קרום תפוחי אדמה, מתפשטים עם הגב של כף כדי להפיץ באופן שווה. השאר קרום 1/2 אינץ לאורך הקצה החיצוני.
מפזרים שאריות גבינה שוויצרית למעלה.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות, עד נפוח וזהב.
בואו להתקרר על מתלה תיל 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.