צדפה, פרושוטו, סלט Mâche
צדפה, פרושוטו, סלט Mâche נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פרושוטו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מאצ', פרושוטו וסלט גזר לבן, סלט צדפות צרוב עם צ'יפס פרושוטו, ו צדפות קבב עם סלק ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה (לא לא דביקה) מעל חום גבוה עד טיפת מים רוחשת כאשר נדבקים עליה.
להוסיף שמן זרעי ענבים, אז צדפות; העונה עם 1/4 כפית. מלח. צדפות מטוגנות מבלי להזיז אותם עד השחמה בקלות פנה, 3 דקות. הפעל וחום בצד השני, 2 דקות.
להקציף לימון גרידת ומיץ עם שמן זית ו 1/2 כפית. מלח.
מבשלים אפונה בסיר של מים רותחים מומלחים עד רק רך, 2 דקות עבור טרי, 30 שניות עבור קפוא; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
לזרוק mche, אפונה, prosciutto עם 2 כף. רוטב. לארגן על מגש עם צדפות.
טפטוף עם רוטב לפי הטעם ומגישים מיד.
* צדפות ים יבשות מריחות טרי ודביקות מעט ללא נוזל נוטף מהן; מוצאות אותן בחנויות מאכלי ים טובות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.