קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

צדפות בקארי עם פסטה שיער מלאך

צדפות בקארי עם פסטה שיער מלאך
צדפות בקארי עם פסטה שיער מלאך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חלב רזה התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קרמל אפוי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות מוקפצות עם פסטת שיער מלאך, צדפות שמנת עם פסטה שיער מלאך, ו פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים שיער מלאך במים רותחים עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות; לנקז. מחלקים בין 2 צלחות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן החם עד שהתרכך, כ 3 דקות. מערבבים אבקת קארי לתוך הבצל; לבשל ומערבבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
להעביר את תערובת הבצל לבלנדר; להוסיף 1/4 מרק עוף כוס יחד עם חלב התאדה רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להחזיר את המחבת לחום בינוני. צדפות Sear בכל צד במחבת החמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מניחים צדפות על פסטה שיער מלאך; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
יוצקים 1/4 מרק עוף כוס לתוך המחבת; להביא לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחי של מזון את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
יוצקים את התוכן של המחבת לתוך הבלנדר; להתמזג עד חלקה להחזיר את התערובת למחבת. מבשלים את הרוטב עד חם; לשפוך על הצדפות ופסטה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.