קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צדפות ופטוצ'יני אפונה שמנת

צדפות ופטוצ'יני אפונה שמנת
צדפות ופטוצ'יני בטעם קרמי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 488 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צדפות ים, חלב, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו צדפות ים ופטוצ'יני, צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות, ו צדפות בזיליקום עם פטוצ'יני תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפטוצ ' יני לרתיחה עד מבושל דרך מעט מוצק, על 6 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מתבלים את הצדפות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני גבוה ומבשלים את הצדפות עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים צדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
יוצקים את מיץ הצדפות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לטאטא יחד את החלב דל שומן, קמח, פלפל לבן, ו 1/8 כפית מלח עד התערובת חלקה; לטאטא לתוך מיץ צדפות. להפחית את החום נמוך ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
להחזיר את הצדפות וכל מיצים שהצטברו למחבת ומערבבים את האפונה עד לשלב ביסודיות. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים בעדינות את הפטוצ ' יני מבושל, 1/2 כוס גבינת רומנו, עירית, גרידת לימון ומיץ לימון לצדפות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
ופלפל כתוםופלפל כתום
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מפזרים 1/4 כוס הנותרים של גבינת רומנו לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.