צדפות ים עם לימון ופלפל
צדפות ים לימון-פלפל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לכם תיבול לימון-פלפל, מיץ לימון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות פלפל ליים-לבן עם רוטב פלפל, ו
הוראות
מניחים צדפות על מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה עד חם.
הוסף חצי צדפות; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר צדפות ממחבת; לגרד את כל שאריות במחבת עם כף עץ. חזור על הנוהל עם הצדפות שנותרו.
חום שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים כל הזמן, 3 דקות או עד למכרז.
להחזיר צדפות למחבת; להוסיף מיץ צדפות הבא 3 מרכיבים. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.