תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות מאודות ביין וצ'וריסו. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 556 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות קטנות, פלפל חריף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות מאודות ביין וצ'וריסו, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו צדפות מאודות עם שמן צ'וריסו.
הוראות
1
מבשלים בצל, פלפל, שום, כמון, ומלח בשמן בסיר כבד 4-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, 7-9 דקות. מערבבים ביין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים צדפות וצ ' וריסו, ואז מרתיחים, מכוסים, עד שהצדפות נפתחות, 7 עד 8 דקות. (להשליך כל צדפות שאינן פתוחות לאחר 9 דקות.) מתבלים בפלפל ומערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.