קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי

צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גרידת לימון, גרידת ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. מתכונים דומים: צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי, צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק, ו מרק פלפל אדום קלוי עם צדפות צרובות.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ואת אנשובי טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כמו השמן מתחמם כדי לפזר את אנשובי. לאחר אנשובי הם רוחשים, להוסיף את הצדפות הים, ומבשלים בלי להזיז את הצדפות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
בינתיים, לזרוק פלפל אדום, פלפל כתום, בצל אדום, שום, גרידת ליים, וגרידת לימון בקערה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מפזרים תערובת פלפל על הצדפות ולהמשיך לבשל עד צדפות יש השחמה, כ 2 דקות יותר. הפעל צדפות, מערבבים את תערובת הפלפל, ולהמשיך לבשל עד הצדפות יש השחמה בצד השני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
מקשטים עם עלי פטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו