קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי

צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גרידת לימון, גרידת ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. מתכונים דומים: צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי, צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק, ו מרק פלפל אדום קלוי עם צדפות צרובות.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ואת אנשובי טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כמו השמן מתחמם כדי לפזר את אנשובי. לאחר אנשובי הם רוחשים, להוסיף את הצדפות הים, ומבשלים בלי להזיז את הצדפות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
בינתיים, לזרוק פלפל אדום, פלפל כתום, בצל אדום, שום, גרידת ליים, וגרידת לימון בקערה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים תערובת פלפל על הצדפות ולהמשיך לבשל עד צדפות יש השחמה, כ 2 דקות יותר. הפעל צדפות, מערבבים את תערובת הפלפל, ולהמשיך לבשל עד הצדפות יש השחמה בצד השני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מקשטים עם עלי פטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו